Opening Tongerlohuys en Grand café Over de
Zondag, 16 Oktober 2016, 13:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact www.tongerlohuys.nl
Opening Tongerlohuys en Grand café Over de
Ruim driekwart jaar is er gebouwd en verbouwd en eindelijk kan je het resultaat komen zien. Op zondag 16 oktober openen het Tongerlohuys en Over de Tong hun deuren. Graag nodigen we jou en je familie van harte uit om vanaf 13.00 uur met ons te komen proeven, praten en proosten! Deze dag zijn er activiteiten voor jong en oud, centraal staan verhalen en iconen.

Over de Tong is het nieuwe grand café van De Kring. Hier kun je ’s middags en in de vroege avonduren terecht voor een hapje en een drankje. Een nieuwe corridor verbindt Over de Tong met het Tongerlohuys. In het erfgoedcentrum wordt voortaan Het Verhaal van Roosendaal verteld. Vijf iconen nemen je mee door de historie van stad en streek.

Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jouw verhaal. Je kan ons helpen door bij de opening twee dingen mee te nemen: een mok en een herinnering. De mok moet een oor hebben, een ‘luisterend oor’, en het liefst ontvangen we een mok die al jaren deel uitmaakt van je leven, geen nieuwe. Net zo belangrijk is je herinnering. Je kan je verhaal ter plekke optekenen, maar alvast iets op papier zetten mag natuurlijk ook. Van al die mokken en herinneringen wordt later één groot kunstwerk gemaakt. 
Locatie Tongerlohuys en De Kring Kerkstraat 2 4701 HT Roosendaal