MY GENERATION: FEAT. BEANS AND FATBACK
Zaterdag, 15 Oktober 2016, 20:30
Tot Vrijdag, 21 Oktober 2016
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Muziekliefhebbers opgelet!

Zin in een dansavond met het beste uit 50 jaar popmuziek? My Generation levert dat met een rauw randje! DJ El Salvo nodigt jullie uit voor een happening in Gebouw-T. Hij tovert de zaal om naar een intieme avondclub met drankjes uit glas en een wijnbar met hapjes. Op de dansvloer gaan we van Pharrell Williams naar Curtis Mayfield, David Bowie naar Lou Reed, van disco naar rock, oud en nieuw dwars door elkaar heen, voor en na het optreden van de live band;

BEANS & FATBACK

My Generation is een avond waar iedere editie een band naast hun eigen werk drie covers spelen die ze als band geïnspireerd hebben. De editie is het My Generation met de Beans & Fatback tour. Ze hebben in het afgelopen najaar een nieuw album uitgebracht; Heroine Lovestruck. Voor het derde album liet de band zich inspirereren door Surf Nuggets, obscure Rockabilly, Exotica, Ethio-funk grooves en straight forward high energy Rock & Roll. De eerste track, Sally The Shape van Beans & Fatback werd gebruikt in de Apple iphone 6 reclame. Verder stond deze band voor uitverkochte zalen op hun Nederlandse clubtour en stonden ze op festivals zoals o.a. Lowlands, Zwarte Cross, Where The Wild Things Are.

Tevens werden hun nummers van vorige albums gebruikt in binnen- en buitenlandse films en tv series zoals de Nederlandse film Soof en Amerikaanse TV en Netflix-series Suits, Shameless, Hemlock Grove, Necessary Roughness, Graceland en Parenthood.

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom
PRIJS
DEURTICKET €17,50
VOORVERKOOP €16,50
VRIENT VAN T €12,75
Prijzen zijn inclusief €1,50 servicekosten