Margriet Sjoerdsma Songs from Odelien
Donderdag, 13 Oktober 2016, 20:30
Tot Vrijdag, 21 Oktober 2016
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ze zingt recht je hart in ...
Een stem herkenbaar uit duizenden: warm, wiegend, wendbaar en lichtvoetig ... Margriet Sjoerdsma staat voor spelplezier, samenzang, speelsheid en ontroering. 
Margriet veroverde heel Nederland met A Tribute to Eva Cassidy, met optredens bij VPRO’s Vrije Geluiden, North Sea Jazz en in een afgeladen Concertgebouw. Nu keert ze terug naar haar eerste liefde: eigen liedjes maken. Ze kwamen tot leven in Odelien, een huisje in Noorwegen, ver weg van de waan van alledag; de stress, drukte en chaos van het moderne leven. Odelien staat midden in een overrompelend landschap, waar de natuur nog heer en meester is en de stilte oorverdovend. Voor Margriet het ideale decor om te schrijven over tijdloze thema’s als los- en achterlaten, durven springen, eenzaamheid, liefde en verwondering. 
In de Hofzaal van het Markiezenhof komen haar liedjes perfect tot hun recht. Ze variëren van klein en intiem tot groots en meeslepend. Arrangementen blinken uit in harmonisch spannende wendingen, melancholische melodieën met onverwachte afslagen en hobbels. Je hoort de bezieling van Scandinavische artiesten als Ane Brun, José Gonzáles en Björk.

Margriet (zang, ukelele, piano) wordt ondersteund door topmuzikanten en multi-instrumentalisten: Cord Heineking (contrabas, piano, zang), Michelle Courtens (cello, zang), Arie Storm (gitaren, zang), Willem van der Krabben (drums, percussie, zang)

www.margrietsjoerdsma.com

Locatie HC Het Markiezenhof Steenbergsestraat 8 4611 TE Bergen op Zoom Hofzaal
€ 17,50 - normale prijs excl. service- en administratiekosten