Trouble No More
Zondag, 02 Oktober 2016, 16:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Trouble No More
Op zondagmiddag 2 oktober vindt in bluescafé Kerkzicht aan het Tongerloplein 4 te Roosendaal een optreden plaats van de band Trouble No More. Het optreden begint om 16.00 uur en is gratis toegankelijk.

Trouble No More is een gevestigde naam op de Nederlandse bluespodia.
Sinds de oprichting in 1990 trekt de band langs de podia met een energieke live show. Van kroegen en de bekende bluescafés tot aansprekende festivals. In 2012 stond Trouble No More in de finale van de Dutch Blues Challenge. De internationale jury prees het enthousiasme, de arrangementen, de strakke groove en de professionaliteit. De derde plaats bevestigt de live reputatie van de band.

Trouble No More brengt swingende rhythm & blues met invloeden uit Chicago, Texas en de West Coast. Gevarieerd, maar steeds herkenbaar. Vast als een huis, en toch altijd open voor de sfeer van het moment. Hun nieuwste cd “Satisfaction Guaranteed” ontving lovende kritieken van diverse vakbladen. Met veelzijdig gitaarwerk en zijn rauwe stem zet Onno Blok de toon voor de unieke stijl van de band. Gedragen door de strakke ritmesectie, dynamisch toetsenwerk en een scheurende tenorsax is elk optreden van Trouble No More een muzikaal feest.
Locatie Bluescafe Kerkzicht Tongerloplein 4 4701 HV Roosendaal