Wonderschool LIVE (6+) Van Hoorne ism RTL Telekids
Zaterdag, 24 September 2016, 15:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Magische familieshow
Kinderen, ouders, opa’s en oma’s ... allemaal zullen ze zich verwonderen om Wardo! Je kent hem vast van het Telekids-programma Wonder School en nu word jij deel van zijn wonderlijke wereld vol kleine en grote illusies en onvoorstelbare goochelkunsten. 
Wardo droomt ervan om te kunnen vliegen, maar hiervoor moet hij eerst wonderlijke opdrachten vervullen. Met een mysterieuze Hartendame, een pratend konijn én het publiek gaat Wardo de uitdaging aan. In een magisch avontuur verbaast Wardo je met verschijningen, verdwijningen, vliegkunsten en voorspellingen. Uiteraard worden jonge verwonderaars ook uitgenodigd actief deel te nemen aan de acts en leren ze nieuwe trucs, zoals dat hoort in Wonder School.

Word zelf een Verwonderaar!

Ken jij ook een supergave, leuke, grappige of wonderlijke goocheltruc? Neem die dan mee naar het theater en meld je vóór de voorstelling aan bij de Van Hoorne Shop in de foyer. Dan mag jij na de voorstelling samen met Wardo je truc laten zien tijdens de Wonder School Afterparty! 
Alle kinderen ontvangen na afloop een echt Wonder School Diploma.

Wonder School LIVE is een productie van Van Hoorne Entertainment in samenwerking met RTL Telekids en uniek in Nederland. Met een magisch decor, swingende liedjes en lekker veel humor, staat Wonderschool LIVE garant voor een complete familiebelevenis.

VanHoorne.com/Wonderschool 

Locatie Theater De Maagd Grote Markt 32 4611 NG Bergen op Zoom
€ 17,50 - normale prijs € 17,50 - kinderprijs excl. service- en administratiekosten