Open Lesweek CKB voor jong en oud
Donderdag, 15 September 2016
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meedoen met Muziek, Dans, Theater, Beeldend

 

Open Lesweek CKB voor jong en oud

 

Voor wie kennis wil maken met CKB Muziek, Theater, Dans en Beeldend of gratis een les wil uitproberen staan de deuren aan de Burg. Stulemeijerlaan zes dagen lang uitnodigend open. Van 12 t/m 17 september kun je kijken, luisteren, sfeer proeven en (gratis) meedoen in de muzieklokalen, ateliers, theaterzaal en dansstudio’s. De Open Lesweek is voor jong en oud. Het lesrooster en uitgebreide info over de cursussen staat op www.ckboz.nl

 

Keuze uit een scala aan instrumenten

In het CKB vind je muziekcursussen voor elk niveau, elke leeftijd, op meer dan 30 verschillende instrumenten (inclusief je eigen stem). Je kunt kiezen uit groepsles, ensembleles, Popschool, duoles, individueel wekelijks en tweewekelijks. Voor jonge kinderen zijn er speciale fantasievolle cursussen: Muzikale Peuterpret, Tika’s Tovertonenvijver, Doremini Muis en Bijdehandjes. De CKB Popschool vind je in Gebouw-T (op maandagavond). Ook hier ben je van harte welkom. 

 

Van Klassiek tot Zumba

Dansen kun bij het CKB van piepjong tot ver boven de 50 jaar. Klassiek, Modern, Pre-Ballet, Dans voor Kleuters, Dansimprovisatie, Streetdance, Showdance, Zumba, Zumba Gold, Carribbean Dance Experience, Ierse dans en de nieuwe fitnessrage: Piloxing Barre: er valt heel wat te kiezen in de dansstudio’s. Onlangs nog bracht de hele dansafdeling (500 cursisten) een grootschalige dansproductie in De Maagd. 

 

Beeldend

In de CKB ateliers vinden jong en oud hun inspiratie, hobby en (verborgen) talenten. Naast tekenen/schilderen, keramiek, pottenbakken, glasatelier, jeugd- en jongerenatelier zijn er nu ook inspirerende korte cursussen met allerlei materialen. De cursisten exposeren hun werken in het CKB, waar je spontaan kunt binnenlopen. Het jeugdatelier exposeert de kunstwerken en bijhorende filmpjes over ‘het geheim van de Gevangenpoort’ in de Poort tijdens Kunsten in de Monumenten op 10 en 11 september.

CKB Theaterschool 

De CKB Theaterschool bereidt kinderen, jongeren en volwassenen voor op hun rol in een toneelstuk of musical die ze voor het publiek opvoeren. Je kunt hier terecht voor Musical Kids, Theaterlabs (theatergroepen maken hier hun eigen stuk) en de nieuwe korte cursussen ‘Hoe maak ik een film’, ‘Help ik heb een boekenbeurt’ en ‘Serieus Leuk’.

 

Meer info

Het rooster van de Open Lesweek en het cursusaanbod staat op www.ckboz.nl, bij de CKB balie liggen de folders. Je kunt ook online proeflessen aanvragen en je het hele jaar door inschrijven voor CKB cursussen. 

 

 

Voor meer informatie: 

> Ans Goorden, PR en Communicatie CKB tel: 0164 280504, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

> www.ckboz.nl 

Locatie CKB Theaterzaal Burgemeester Stulemeijerlaan 3 4611EH BERGEN OP ZOOM