KIDM: FILMCOLLECTIEF CHILLGROUND
Zaterdag, 10 September 2016, 15:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Welkom Thuis vertelt het verhaal van enkele toevallige passanten in Bergen op Zoom die, in een verhaal zonder begin of eind, naast een hart voor de stad nog meer met elkaar lijken te delen. 

Bijzonderheden 
Welkom Thuis
Zo volgen we de jonge agent Jan (Mike Weerts) die door zijn drie oude schoolvrienden wordt verrast met een vrijgezellenfeestje. Daar waar Jan zich focust op zijn baan en relatie, staat zijn losbandige vriend Freek (Dries Alkemade) volledig met hem in contrast. De vriendengroep deelt de liefde voor de stad: zij zullen Bergen op Zoom niet snel verlaten.

De 17-jarige Lisa (Caro Derkx) denkt daar compleet anders over en trekt na haar examenjaar het liefst zo snel mogelijk de wijde wereld in. Deze eigenwijze dame trekt vaak op met de veel oudere Bas (Casper Coenegracht). Wanneer ze hem even om rust vraagt, blijkt haar vriendje ook een nare en manipulatieve kant te hebben. In het huishouden van Robert (Jan Corstjens) en Monique (Gonny Gaakeer) werkt de rust juist averechts. Robert doet zijn best op kantoor en ploft elke avond met een veilig gevoel op zijn vaste plekje op de bank, terwijl zijn vrouw juist meer uit het leven wil halen en haar eigen plan trekt. 

Locatie Theater De Maagd Grote Markt 32 4611 NG Bergen op Zoom