Ruim je kasten op en help de toptalenten van Boogie Down Dansers zamelen geld in voor deelname aan WK Hiphop
Maandag, 11 Juli 2016
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 06 29 53 63 43.

Ruim je kasten op en help de toptalenten van Boogie Down
Dansers zamelen geld in voor deelname aan WK Hiphop

Tijd om je kasten eens goed op te ruimen? Dat komt goed uit. Een aantal dansers van dansschool Boogie Down is bezig met een kleding-inzamelingsactie om ervoor te zorgen dat ze kunnen deelnemen aan het Wereldkampioenschap Hip hop dansen. 

 

Kleding, schoenen en textiel
De kasten door om eens lekker op te ruimen, dat doet iedereen regelmatig. Te klein, oud, kapot, alle soorten textiel en schoenen zijn welkom voor de inzamelactie. Niet alleen kleding, maar ook gordijnen, lakens en handdoeken kunnen ze gebruiken. De inzamelingsactie duurt nog tot 10 augustus. Wie 1 of meerdere zakken heeft staan, kan ze op laten halen door de dansers door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 06 29 53 63 43.

Toptalenten werken er hard voor
Het Wereldkampioenschap vindt in augustus plaats in Glasgow. Voor de talenten heel bijzonder om daaraan te mogen deelnemen, maar natuurlijk ook behoorlijk duur door het deelnamegeld, het vervoer en verblijf. Met de inzameling zorgen ze ervoor dat er een flinke groep dansers die gekwalificeerd zijn ook echt kunnen gaan. Het Wereldkampioenschap is de afsluiting van het dansseizoen. Eerder dit jaar stonden de Boogies al op het Nederlands Kampioenschap (Veldhoven) en het Europees Kampioenschap (Duitsland). En daar brachten ze een groot aantal prijzen mee naar huis.
Maar liefst zeven keer pakten ze goud tijdens het Nederlands en het Europees Kampioenschap. Naast deze eerste plaatsen behaalden nog 17 andere dansers van de dansschool een prijs op het Nederlands en/of het Europees Kampioenschap. 

Locatie op laten halen door de dansers