PITCH! – JOUW EVENEMENT IN GEBOUW-T?
Donderdag, 07 Juli 2016, 19:30
Tot Vrijdag, 15 Juli 2016
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb jij een fantastisch idee voor een dance-event of themafeest in Gebouw-T, voor een doelgroep van 16 tot en met 25 jaar? Hou jij van organiseren, ben je spin in het web en ben je een netwerker? Ben jij afkomstig uit West-Brabant of Tholen en omstreken? en heb jij een idee of concept voor een evenement in Popodium Gebouw-T? Pitch dan jouw concept op deze avond!

Tijdens PiTch heb je de mogelijkheid om in maximaal 5 minuten de programmeur, marketeer en/of directeur te overtuigen waarom jouw evenement in Gebouw-T moet plaatsvinden.

Op 7 juli is de 1e ronde van PiTch. De 3 tofste ideeën worden in samenwerking met Gebouw-T verder uitgewerkt, waarna er een winnaar gekozen wordt. De winnaar krijgt alle medewerking van Gebouw-T om uiteindelijk het evenement daadwerkelijk te organiseren!
Wil je meedoen? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. pitch. Zet in je mail een beknopte omschrijving van je idee met daarbij je contactgegevens.

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom