Jeu de Boules Marathon ten bate van Campagneteam Huntington
Vrijdag, 24 Juni 2016, 08:00
Tot Maandag, 15 Augustus 2016
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De ziekte van Huntington. Je hebt er misschien nog nooit van gehoord, maar in Nederland lijden er 1700 mensen aan en zijn er ca. 8000 gendragers. De symptomen lijken op die van ALS, Alzheimer en Parkinson, maar dan ineen. Deze nare ziekte trof iemand in mijn zeer nabije omgeving. Een geneesmiddel is er nog niet. Campagneteam Huntington wil gezien recente hoopvolle onderzoeken bereiken dat er binnen 10 jaar een geneesmiddel is. Zij zamelen geld in voor wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte. Het streefbedrag is 4 miljoen euro. Graag wil ik hier mijn steentje aan bijdragen, en hiervoor wil ik jullie hulp inroepen.

Op 14 augustus 2016 organiseer ik dankzij de bereidwillige medewerking van Jeu de Boules club Petangeske uit Bergen op Zoom een 24-uurs marathon om op die wijze een inzameling te houden voor onderstaand doel. Wees gerust, ik als enige zal actief zijn tijdens deze 24 uur maar daarvoor heb ik wel tegenstanders nodig die enerzijds kennis willen maken met het spel Jeu de Boules en anderzijds het doel waarvoor de actie is opgezet willen steunen. Op deze dag kan eenieder tegen betaling van € 10,- een partijtje Jeu de Boules spelen tegen mij.  

 

Gaat u mij helpen om van deze actie een succes te maken om op die wijze bij te dragen aan het vinden van een medicijn voor deze vreselijke ziekte?

Alle betalingen en eventuele giften komen ten goede aan het Campagneteam Huntington. Wilt u niet spelen maar toch een bijdrage leveren, staat het u vrij om op deze dag uw donatie te overhandigen aan het team dat deze dag organiseert. Namens alle Huntington patiënten en hun families danken wij u alvast van harte voor uw bijdragen en wij hopen op uw komst op 14 augustus 2016. Bent u niet in de gelegenheid om op deze dag naar Bergen op Zoom te komen, via www.stichtinghuntington kunt u een donatie kwijt voor dit goede doel.

 

Ik doe hierbij een dringende oproep aan u allen om op deze dag ook een partij te komen spelen en/of een donatie te doen om  op die wijze bij te dragen aan het welslagen van deze actie. Het doel is om zoveel mogelijk geld te genereren op deze dag, maar niets staat u in de weg om op andere wijze bij te dragen aan dit goede doel. Als we gezamenlijk veel acties uitzetten moet het toch mogelijk zijn om de gewenste 4 miljoen bij elkaar te krijgen.

Tijdstip: van zaterdag 14/8 08.00 uur tot zondag 15/8 08.00 uur 

Locatie  Jeu de Boule club Petangeske Adres: Beukenlaan 16A 4624 AE Bergen op Zoom
Voor meer info kunt u bellen met Ron Arts op 06 20493424, of u stuurt een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.