KIWANIS HARINGPARTY
Donderdag, 23 Juni 2016, 17:00
Tot Zondag, 26 Juni 2016
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kiwanis Club Bergen op Zoom organiseert op donderdag 23 juni 2016 voor de eenentwintigste keer de jaarlijkse Haringparty. Het evenement zal op de binnenplaats van het Markiezenhof worden gehouden. Mede dankzij een belangrijk aantal ondernemers, die van de gelegenheid gebruik maken om hun relaties voor dit ontmoetingsfeest uit te nodigen, worden er weer een groot aantal gasten verwacht.

De netto opbrengsten worden gebruikt voor de financiering van goede doelen die vooral gericht zijn op het welzijn van kinderen. Om 17.00 uur wordt met de aanbieding van de eerste maatjesharing aan een speciale gast de party geopend. Daarna kan men tot 20.00 uur onder het genot van gratis haringen en consumpties gezellig met elkaar de kwaliteit van het geheel becommentariëren. Voor degenen die geen haring eten is gezorgd voor een uitgebreid assortiment van heerlijke gerechten. De passende muzikale omlijsting wordt verzorgd door het Bergse Jazzorkest “Monday Date” dat garant staat voor een sfeervolle muzikale begeleiding van het evenement. 

Toegangskaarten à € 39,50 per stuk zijn te bestellen via tel. 0164-210931, per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons online bestelformulier op: www.kiwanis.nl/bergenopzoom/bestelformulier-haringparty. 

Voor meer informatie over Kiwanis Club Bergen op Zoom en/of de Haringparty verwijzen wij u graag naar onze websitewww.kiwanis.nl/bergenopzoom. 

Locatie Sint Gertrudiskerk Grote Markt 4611 NR Bergen op Zoom