MATTEMBURGH CULTINAIR!
Zondag, 12 Juni 2016, 11:00
Tot Zaterdag, 25 Juni 2016
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mattemburgh Cultinair, hét nieuwe en meest smaakvolle evenement van de regio. Landgoed Mattemburgh presenteert op deze zondag haar specialiteiten met producten van eigen bodem. 

Cultuur en Culinair omarmen elkaar op Mattemburgh. Alle ingrediënten om een evenementen te laten slagen zitten erin. Muzikale talenten en entertainment vermaken je tijdens het bezoek van Cultinair. En bovenal kun je hier en daar heerlijke gerechtjes proeven en zien hoe ze worden bereidt door de live kook demonstraties.


Bijzonderheden 

Bandjes, jonge talenten, demonstraties, workshops, presentaties, Baron Floris Kook Club… En ga zo maar door…

Transparantie staat in deze tijd centraal, daarom demonstreren de chef-koks live hoe zij de gerechten bereiden en geven je vele handige tips mee. Vele streekproducten zullen de revue passeren. Doormiddel van de speciale Proefpunt-muntjes, kunt u culinaire hapjes / drankjes proeven.

Buiten de streekproducten, kun je regionale ondernemers verwachten die hun lifestyle producten presenteren op de lifestyle markt.

Brabants Landschap vertelt je het verhaal over de Kuipplanten die symbool staan op het landgoed.

Buiten demonstraties van koks, word je ook helemaal op de hoogte gebracht van dé nieuwe tuinartikelen voor 2016. Tuincentrum Intratuin presenteert op deze dag vele items voor in de tuin.

De Mountain High Smokers laten met hun bijzondere vereniging op het gebied van BBQ’en alle tips en tricks zien over hoe je het beste in de zomer je lapje vlees het beste kan braden. Ze demonstreren de barbecue zoals het bedoelt is…

Rodeostier!
Win leuke prijzen door mee te doen aan de rodeostieren wedstrijd! Wie gaat er als een echte cowboy de stier te lijf en blijft het langste er op zitten? De top 10 maakt kans op vette prijzen.

Pijl en boogschieten!
Krijg jij het voor elkaar om de pijl in de roos te krijgen? Laat je jachtinstinct weer borrelen… Wie durft er met de appel op zijn hoofd voor je te gaan staan…?

De Baron Floris Kook Club!
Speciaal voor de kinderen loopt er volop entertainment rond en kunnen ze zich uitleven op de verschillende speelactiviteiten. Ravotten op de grote piratenstormbaan of laat ze lekker een heerlijke Cup-Cake maken en versieren in de Baron Floris Kook Club! Ben jij ook een echte top-chef?!

Natuurlijk is het ook mogelijk om met de gidsen van Brabants Landschap rondleidingen te volgen in de villa, waarbij alle ins en outs worden verteld.

Locatie Landgoed Mattemburgh Antwerpsestraatweg 183 4631PN HOOGERHEIDE