10e Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi
Zaterdag, 28 Mei 2016, 09:00 - 17:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Albert Heijn Achterberg haalt voetbalfeest met digitale balmuur naar Steenbergen

Knallen maar! Op zaterdag 28 mei tijdens het Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi is Steenbergen aan de beurt voor een spectaculair evenement met de interactieve voetbalmuur Sutu (bekend van FOX sports). Vernieuwende voetbalspellen dagen uit tot een precisieschot op een LED-verlicht vlak, of tot zo hard mogelijk schieten waarbij de radar de snelheid meet. Zo steekt de Sutu voetballen in een nieuw jasje. Iedere voorbijganger wordt uitgedaagd om een poging tot schieten te wagen. Iedereen mag meedoen aan dit voetbalfeestje. Jong én oud! De bijzondere voetbalmuur Sutu staat op 28 mei van 09.00 tot 17.30 uur op het Gemeentelijk Sportpark aan de Seringenlaan in Steenbergen.

Voetbalmuur daagt uit
De Sutu weet door heel Nederland altijd en overal de aandacht te trekken. Deze zomer is er bijna iedere week een evenement met de voetbalmuur en eind mei is Steenbergen aan de beurt. De Sutu van het bedrijf Yalp bevat 16 LED verlichte panelen die reageren wanneer ze met een bal geraakt worden. De panelen lichten op en de kleur geeft aan welke speler aan de beurt is. Vier luidsprekers geven de spelers uitleg over het spel. Of geven een applaus! 

Voetbalevenement voor iedereen
Tijdens de 10e editie van het Internationale Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi in Steenbergen wil de organisatie natuurlijk uitpakken met iets speciaals. Het deelnemersveld (80 jeugdteams in de leeftijd 6 tot en met 12 jaar) is weer van alle niveaus en heeft met één Belgische en drie Engelse deelnemers een flinke internationale tint. Hoofdsponsor Albert Heijn Achterberg en de toernooicommissie van V.V. “Steenbergen” zijn dan ook in hun nopjes met de komst van de unieke Sutu voetbalmuur.

Druk op de knop
Hoewel de interactieve voetbalmuur Sutu gebruik maakt van geavanceerde technologieën is het spelen van spellen zeer eenvoudig. De spelkeuze wordt gemaakt met slechts één druk op de knop. Keuze gemaakt? Een stem legt het spel in enkele zinnen uit en dan is het voetballen maar! De spellen spreken voor zich en de kinderen weten ze intuïtief te gebruiken. In Steenbergen wordt de voetbalmuur voor één dag op het sportpark geplaatst, maar de Sutu is ook beschikbaar als permanente versie. De muur wordt dan door Yalp in een speeltuin of openbare plek binnen gemeentes geplaatst

Locatie Gemeentelijk Sportpark Seringenlaan Seringenlaan 1