JazzBoZ 2016 VSOP | Rik Cornelissen & Teus Nobel
Zondag, 22 Mei 2016, 14:00 - 16:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

cornelissennobel

Rik Cornelissen (1984) is een vernieuwende en eigentijdse accordeonist. Door zijn brede opleiding en kennis van vele muziekstijlen weet hij de accordeon neer te zetten als een modern en veelzijdig instrument. Trompetist Teus Nobel zal hem vergezellen tijdens dit VSOP concert.

Rik debuteerde in 2014 met zijn solo album Traveller, waar hij lovende kritieken op kreeg. Hij werkte o.a. met Bert van den Brink, Wim Warman, Juan Pablo Dobal, Ben van den Dungen, Rob van Kreeveld, Marc van Rooij, Robert-Jan Vermeulen, Enrique Firpi, Taco Nieuwenhuizen, Claudio Jacomucci, Tuur Florizoone, het Radio Filharmonisch Strijkkwartet en vele anderen.

Eind 2014 brengt Teus Nobel zijn 2e solo‐album “LEGACY” uit. Met een volledig gerenoveerde band eert Teus op “LEGACY” zijn grootste trompethelden met voor elk van hen een op hun lijf geschreven compositie. Ook trombonist Ilja Reijngoud en saxofonist Ben van den Dungen zullen als gastsolist hun opwachting maken. Daarnaast is Teus sinds september 2010 werkzaam als solo-­‐trompettist bij het Orkest Koninklijke Luchtmacht.

Locatie SYNAGOGE BERGEN OP ZOOM Koevoetstraat 39 4611PB BERGEN OP ZOOM