JAZZBoZ 2016 Afterparty in De Moor | DJ WcoolJ
Vrijdag, 20 Mei 2016, 23:55
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

JazzBoZ organiseerd it jaar een echt Afterparty voor de jazzfanaten die niet kunnen stoppen met dansen! De afterparty's zullen gehouden worden bij Grand bar & Grill De Moor. Op vrijdag draait DJ WcoolJ lekkere plaatjes voor je, op zaterdag staat DJ Dunya achter de draaitafel!

DJ W Cool J, in het dagelijkse leven als muziekjournalist door het leven gaande DJ, draait het liefst vóór en na optredens die hem na aan het hart liggen. Voor Grand Bar & Grill De Moor op de Grote Markt in Bergen op Zoom zocht hij zijn meest jazzy favoriete soul-, funk en dance tracks bij elkaar.

W Cool J (spreek uit: double you cool jay) is een DJ met een brede smaak en inzetbaar bij veel gelegenheden. Het liefst draait deze in het dagelijkse leven als muziekjournalist door het leven gaande DJ vóór en na optredens die hem na aan het hart liggen. Voor Jazz en Route vanaf 23.00 uur in Grand Bar & Grill De Moor op de Grote Markt in Bergen op Zoom zocht hij zijn meest jazzy favoriete soul-, funk en dance tracks bij elkaar.

Locatie Grand bar & Grill De Moor Grote Markt Bergen op Zoom