Foto Groep Zuidwesthoek exposeert
Donderdag, 19 Mei 2016, 09:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fototentoonstelling door Foto Groep Zuidwesthoek

FotoGroep Zuidwesthoek (kortweg FGZ) exposeert miv vrijdag 29 april tot maandag 30 mei in de hal van het gemeentehuis in gemeente Woensdrecht.
De expositie is samengesteld uit de portfolio van deze groep. Dat betekent een expositie van een 36-tal opnames die in onderwerpen variëren van natuur, straatfotografie, macro, bewerkte opnames, sport, de 5 dorpskernen van deze gemeente, Brabantse Wal enzovoort.
Momenteel bestaan we uit een zestal enthousiaste fotografen, die elke maand bijeenkomen en gezamenlijk fotoprojecten uitvoeren, waardoor wij als fotograaf kunnen groeien.
Naast deze bijeenkomsten worden actief cursussen en/of workshops gevolgd.
Onze naam hebben we ontleend aan onze woonplaatsen, aangezien wij woonachtig zijn in de Zuidwesthoek van Noord-Brabant.
Bij de start is een beleidsplan opgesteld dat jaarlijks wordt geëvalueerd en zo nodig bijgesteld. In dit plan zijn oa de doelen verwoord en hoe deze worden bereikt. Deze doelen gaan erg breed en diep waardoor niet enkel een mooi plaatje wordt nagestreefd maar bijvoorbeeld ook artisticiteit en creativiteit een belangrijke rol spelen. Zo kunt u zomaar opnames in HDR, Light painting, High key, Low key of opnames met enig surrealisme tegenkomen. Om deze effecten te bereiken, wordt indien nodig, gebruik gemaakt van light room, paint shop pro of photoshop en eventueel extra software. Ook worden (speciale) onderwerpen gezocht door regelmatig gezamenlijk naar bepaalde locaties te vertrekken.
Neem ook gerust eens een kijkje op onze website: http://www.fotogroepzuidwesthoek.nl/ 
Hier kunt u nader kennis maken met de leden, hun portfolio en hun eigen websites.

Locatie Hal gemeentehuis Woensdrecht Huibergseweg 3, Hoogerheide