40UP - dé dansnacht voor de 40 plusser!
Zaterdag, 14 Mei 2016, 21:00
Tot Zondag, 22 Mei 2016
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

iedereen die de 40 is gepasseerd kan dansen/swingen op goede muziek!

Een groot feest der herkenning, zowel door de muziekkeuze, de videobeelden en de leeftijdsgenoten die zich weer even veilig thuis voelen en als vanouds een avondje uit hun dak gaan. DJ’s en VJ’s (waaronder Harry de Winter en Alex van Oostrom) draaien muziek uit de jaren 50, jaren 60, jaren 70 en een beetje van nu. Geen flarden van hitjes maar de echte complete nummers met bijbehorende videoclip. ‘Sex Machine’ van James Brown, ‘I Wanna Hold Your Hand’ van de Beatles, ‘Satisfaction’ van The Rolling Stones, ‘Wooly Bully’ van Sam the Sham and the Pharaoh’s zorgen voor vuur op de dansvloer. Geen halfslachtige, goedbedoelde poging, maar een echte clubavond!

Songfestivaleditie

Ja, het is vanavond ook de finale van het songfestival. Maar dit is geen reden om thuis te blijven, want wat is er beter dan met zijn allen mee te leven! De finale wordt live bijgehouden en zal ook live in Gebouw-T te zien zijn. Helemaal als Nederland in de finale zit, want uiteraard willen we Douwe Bob wel kunnen supporten!

Tickets kosten €15,50,- en zijn verkrijgbaar via de website van Gebouw-T. Meer informatie is te vinden op www.gebouw-t.nl.

 

***
Meer informatie is te verkrijgen via
www.gebouw-t.nl, of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0164-253122.

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom