KONINGSFEST MET DE LIKT
Dinsdag, 26 April 2016, 20:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vier Koningsnacht in Gebouw-T! Dit jaar pakken wij uit een optreden van De Likt!

DE LIKT

De Likt is een eigenzinnige electronica- en rapformatie uit Rotterdam. Het drietal – Jordy Dijkshoorn (Simon), Giorgi Kuiper en John van Beek- leerde elkaar in de herfst van 2013 kennen en had gelijk een klik. Door de combinatie van minimale techno en italo van John van Beek, de gevarieerde funky opsmuk van Giorgi Kuiper en de gepeperde woorden van Jordy Dijkshoorn ontstond al snel een eigen geluid.

Nog zonder iets uitgebracht te hebben, wist De Likt in de loop van 2014 een grote fanbase aan zich te binden door verrassende optredens op festivals als Oerol, Bevrijdingsdag en Metropolis. In april 2015 verscheen het titelloze debuutalbum tijdens een legendarische avond in een in recordtijd uitverkochte WORM (Rotterdam). Kort daarna maakte het grote publiek kennis met De Likt dankzij het inmiddels miljoenen keren bekeken filmpje ‘Praat Rotterdams met me’. Na een bomvol festivalseizoen bracht De Likt in oktober 2015 de eerste singel / clip van de track ‘Ja Dat Bedoel Ik’ uit. Deze singel / clip werd erg goed ontvangen. Binnen een maand werd de clip ruim 170.000 keer bekeken en werden de jongens onder andere drie keer in de 3FM studio én bij De Wereld Draait Door uitgenodigd. 

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het invullen van een clubtour die halverwege januari 2016 van start zal gaan.

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom
PRIJS
DEURTICKET €10,00
VOORVERKOOP €10,00
Prijzen zijn inclusief €1,50 servicekosten