Line-up Dijkrock Rilland 2016 compleet!‏
Zondag, 17 April 2016, 12:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ZONDAG 17 APRIL

Als vanouds is de zondag voor het hele gezin, compleet met springkussen. We bieden dit jaar een gezellig aanbod aan kraampjes en eettentjes voor een leuke festivalmarkt. Om het jubileum in stijl af te sluiten hebben we gekozen voor twee bands die wel weten hoe ze een feest moeten maken.

 

Gino’s Eyeball

Op de rockroute in oktober vorig jaar zetten deze 3 Belgische heren de Arend in Hoogerheide volledig op z’n kop met een optreden dat niet snel vergeten zal worden. Juist om die reden hebben we ze uitgenodigd om alle vrienden van Dijkrock te vermaken op deze zondag. Hun muziek heeft invloeden van o.a. Green Day en Blink 182, maar vooral ook heel veel humor. Hun kracht is het lol hebben in het muziek maken en daarbij het publiek plezieren.

 

 

 

 

Geoff star: Bass + vocals
Tom De Ridder: guitar + vocals
Jan Boon: Drums

 

https://www.facebook.com/Ginos-eyeball-183568635025029/

 

https://ginozeyeball.bandcamp.com/

666 the Nightmare

Wie kent ze niet, deze rockcoverband uit Bergen op Zoom. Ze weten elk evenement om te toveren tot een grote mega party van oldskool rock klassiekers. Ook zij zijn inmiddels wel uitgegroeid tot een legendarische rockcoverband. The Nightmare ’s uitstraling is uniek en the Beauty off the Beast zit niet alleen in wat je ziet, maar ook in wat je hoort. Blikvangers The Joker en Cat Woman snijden met hun bloedzuivere stemmen door merg en been. Zij worden daarbij gesteund door het gitaarwonder RatMan, een ware gitaarkoning. Eveneens een grootsheid is de bizarre soundwizzard op keyboards, luisterend naar de naam Uncle Fester. Maar ook de rest is eigenlijk te link om met blote handen aan te pakken. Collega-gitarist Angus Old blijkt een zuipende, vrouwenverslindende macho en de noeste Jan Manson gebruikt zijn basgitaar als een pikhouweel. Drummer Mister Death oogt weliswaar als een kruising tussen Magere Hein en Keith Moon, maar geselt zijn drumkit als door de duivel op zijn hielen gezeten.

 

De band speelde samen met grootheden zoals Alice Cooper, UFO, Within Temptation, Blue Oyster Cult, Uriah Heep, Mother’s Finest en later dit jaar doen ze de support van de legendarische The Tubes. Kortom, een monster van een band.

Marijn Geluk: lead vocals

Debby Zimmermann: lead vocals

Van Poppelen: Drums

Conrad Hultermans: guitar, lead/backing vocals

Lars van Herel: guitar

Jan luijks: bass

Marijn van den Branden: keyboard, vocals

 

https://www.facebook.com/666thenightmare/

 

http://www.666thenightmare.nl/

Locatie Grensweg in Rilland.
Vrijdag:
- Terrein open vanaf 20.00uur
- Ticketprijs €7,50
Zaterdag:
- terrein open vanaf 12.00uur
- ticketprijs € 15,00
Zondag:
- terrein open vanaf 12.00uur
- ticketprijs € 7,50
Combiticket:
• €27,50 in de voorverkoop
• €30,-- aan de kassa
Voorverkoopadressen:
- De Knalpot te Rilland
- Eetcafé ’t Klavertje te Hoogerheide
- Café Calfven te Ossendrecht
- Café Die Twee te Bergen op Zoom
- www.pedaal.nl