‘VERHALEN BIJ HET HAARDVUUR’ MET HANS MUIDERMAN IN d’ ENGELENBURGH FIJNAART
Zondag, 28 Februari 2016, 14:15
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

‘VERHALEN BIJ HET HAARDVUUR’ MET HANS MUIDERMAN IN d’ ENGELENBURGH FIJNAART

 

Op 28 februari organiseert d’Engelenburgh ‘Winterverhalen bij het haardvuur’. De schrijver Hans Muiderman komt vertellen bij een sfeervol knappend haardvuur. De jonge gitarist Robin Ros speelt afwisselend korte muziekstukken. Een middag ouderwetse gezelligheid en nostalgische versnaperingen.

 

Net als vroeger, gezeten om een knappend haardvuur, luisteren naar verhalen.

De middag op 28 februari begint om 14.15 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. De toegang bedraagt € 10,00, (inclusief koffie en lekkers).

Reserveren is noodzakelijk: 06-8357 2448 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reserveer bijtijds, het aantal plaatsen is beperkt!

 

Hans Muiderman

Hans Muiderman publiceerde als jong dichter in de Groene Amsterdammer, stond op het podium, schreef liedteksten en regisseerde voor cabaret. Als docent ‘film’ aan de Theaterschool in Utrecht (HKU) deed hij onderzoek naar de relatie tussen film en theater, gaf lessen scenarioschrijven en filmanalyse.

 

In 2013 kwam zijn debuutroman Souvenir Utopia uit met begin 2014 de 2e druk. In mei 2014 was de presentatie van zijn verhalenbundel Ik ben hier geboren en begin 2015 ‘Als al het andere voorbij is’, korte reizen langs het landschap van de Grote Oorlog

Locatie d'Engelenburg Molenstraat 24 4793 EG Fijnaart