Dijkrockfeestje in Hoedekenskerke‏
Zondag, 28 Februari 2016, 14:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Compagnie Surf et Turf

Compagnie Surf et Turf is een horecapaviljoen bestaande uit een nostalgische treinwagon met keuken, bar en zitplaatsen, groot overdekt terras op 'uitzichthoogte' en een sfeervol buitenterras. Compagnie Surf et Turf ligt op de dijk van de Nieuwe Veerweg in Hoedekenskerke, in de zak van Zuid-Beveland. Vanaf dit punt heeft u een prachtig uitzicht over de Westerschelde, de jachthaven en het dorp. Parkeren kan voor de deur.Bij laagwater komen voor Surf et Turf zandbanken vrij waarop regelmatig zeehonden zich koesteren in de Zeeuwse zon. Vanaf het terras heeft u ook een prachtig uitzicht op de scheepvaart van en naar de havens van Antwerpen.

Voor het feestje van Dijkrock zullen we een podium neerzetten en zullen alle tafels aan de kant gaan zodat we optimaal kunnen genieten van 2 bands op deze prachtige locatie.

https://www.facebook.com/surfetturf/?fref=ts

 

www.surfetturf.nl

De Manne van de Leesmap

De Manne van de Leesmap (Marco Kootkar / William van Venrooy / Martin Paans / Danis van Grondelle / Ralph Bergmans) staan als 80's rock & metal tribute altijd garant voor een leuk feestje. Ze zijn binnen Dijkrock al bekend van het festival zelf en de X-mas party en daar hebben ze het publiek goed met de haren kunnen laten zwaaien en mee laten zingen met hun covers. De Manne spelen covers van o.a. Iron Maiden - KISS - AC/DC - Guns ‘n Roses - Whitesnake - Vengeance - Metallica - Alice Cooper - Saxon - Savatage - Vandenberg - Judas Priest enz enz. Een brede selectie voor elke rock liefhebber.  

https://www.facebook.com/De-Manne-Van-De-Leesmap-268466449843526/?fref=ts

 

https://www.youtube.com/user/Psykootje71

Baldrick Brothers

The Baldrick Brothers (Jaap, Koen, Gudy, Ronald en Andre) bij ons bekend van onder andere de Dijkrock-Rock-Route afgelopen oktober in Hoogerheide, zijn eind 2009 ontstaan na verwoede pogingen van ex-Bandox leden om een nieuw bluesduo te beginnen. Toen in de loop van 2009 besloten werd om The Brotherhood of the Baldricks aan te vullen met 3 nieuwe familieleden, mengden de muzikale voorliefdes al snel tot waar de broers nu staan. Alle voorgaande muziekstijlen hebben zij definitief achter zich gelaten.

De band bestaat grotendeels uit ex-leden van The Bandox en Razor Blade Blues Band, maar de muziekstijl van toen heeft plaats gemaakt voor rauwe Cash country, de Rock’n’roll en Rock’a’Billy a la the good old Paladins en de puurheid van Americaanse Cowpunk.

 

De broers spelen onmiskenbaar een frisse set:

                                           COUNTRY PUNK’A’BILLY

 

https://www.facebook.com/Baldrick-Brothers-175462219207145/?fref=ts

http://www.baldrick-brothers.nl/Baldrick_Brothers/Baldrick_Brothers.html

 

https://www.youtube.com/channel/UCRy66U45ONPAYzXD_bmiO0A

Locatie Dijkpaviljoen "Surf et Turf Nieuwe veerweg 16 Hoedekenskerke
de entree bedraagt €5,--.