Tekenen & Schilderen voor volwassenen Gratis introductieles bij CKB Beeldend
Dinsdag, 23 Februari 2016, 09:30 - 12:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tekenen en schilderen, daar kun je heel wat inspiratie en creativiteit in kwijt. Vooral als je wat meer vrije tijd krijgt is dit een fijne uitlaatklep waarbij je jezelf zult verrassen. Dinsdag 23 februari kun je in het CKB aan de Burg. Stulemeijerlaan gratis kennismaken met de les Tekenen & Schilderen voor volwassenen. Je hoeft je van tevoren niet aan te melden, maar kunt spontaan meedoen. De les wordt van 9:30 – 12:00 gegeven door Henk Watzeels. Zie ook www.ckboz.nl

Het Centrum van de Kunsten in Bergen op Zoom heeft naast Muziek, Dans en Theater een speciale afdeling Beeldend. In de CKB ateliers kun je aan de slag met diverse technieken en materialen. Om iedereen de kans te geven hiermee kennis te maken organiseert het CKB regelmatig introductielessen die je gratis bij kunt wonen.
Op dinsdag 23 februari is het de beurt aan Tekenen & Schilderen voor volwassenen. Bij deze les werk je vanuit persoonlijke inspiratie en motivatie en je wordt gecoacht door een vakdocent. Al doende ontdek je waar je talent ligt en wat je eigen stijl is. Reken op een zeer persoonlijke aanpak, de docent is meer een begeleider die je helpt in je persoonlijke ontwikkeling. Ook wordt in deze cursus aandacht besteed aan het kijken naar kunst van anderen, van kunstenaars en medecursisten. Diverse volwassenen komen elke dinsdagmorgen naar het CKB atelier om in een gezellige en inspirerende sfeer te tekenen en schilderen. Om te kijken of het ook iets voor jou is, ben je van harte welkom om de les een keer mee te maken. Het atelier bevindt zich op de eerste verdieping in het gebouw aan de Burg. Stulemeijerlaan 3. Diverse materialen en schildersezels zijn aanwezig. Wil je meer weten over de afdeling Beeldend van het CKB kijk dan op www.ckboz.nl of bel 0164 280500.

Locatie CKB Burg. Stulemeijerlaan 3 4611 EH Bergen op Zoom