Gròòt Berregs Diktee
Woensdag, 20 Januari 2016, 20:00
door Anoniem
Contact Brigit Bakx 0164 254702


Wie schreef het 22e Gròòt Berregs Diktee?


 Gelòòf d’t zellef?

Op woensdag 20 januari organiseert Dialectgenootschap de Berregse Kamer voor de 22e keer ’t Gròòt Berregs Diktee. Het motto dit jaar is ‘Gelòòf d’t zellef?’. Aan de Bergenaren is gevraagd een ongelooflijk verhaal te schrijven. Op de dikteeavond zal de winnaar bekend gemaakt worden en zal zijn/haar diktee worden voorgelezen. Voor de winnaars van het diktee staan weer prachtige prijzen klaar, beschikbaar gesteld door kunstenaressen uit de Gemeente Bergen op Zoom; Corrie Hagenaars, Floor de Groot, Paula Withagen en Marianne Gabriels. Alle ingezonden diktees worden op deze avond, gebundeld in een boekje, aan de aanwezigen uitgereikt.

De avond wordt muzikaal opgeluisterd door het vaste gelegenheidsorkest. Ook leutvorst prins Nilles III zal zijn opwachting maken. Het belooft weer een ‘leutege, Berregse avend’ te worden, een echte ‘dialectexplosie’.

Gròòt Berregs Diktee, woensdag 20 januari, Vestzaktheater Het Zwijnshoofd, Moeregrebstraat 18.


Aanvang 20:00 uur, zaal open vanaf 19:30 uur. Aanmelden (zeer gewenst om teleurstelling te voorkomen) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0164 254702.

 

Locatie Vestzaktheater Het Zwijnshoofd, Moeregrebstraat 18.