BALDRICK BROTHERS = COUNTRY PUNK’A’BILLY
Van Zondag, 10 Januari 2016
Tot Dinsdag, 12 Januari 2016
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

The Baldrick Brothers is eind 2009 ontstaan, na verwoede pogingen van ex-Bandox leden om een nieuw bluesduo te beginnen. Toen in de loop van 2009 besloten werd om The Brotherhood of the Baldricks aan te vullen met 3 nieuwe familieleden, mengden de muzikale voorliefdes al snel tot waar de broers nu staan. Alle voorgaande muziekstijlen hebben zij definitief achter zich gelaten.

De band bestaat grotendeels uit ex-leden van The Bandox en Razor Blade Blues Band, maar de muziekstijl van toen heeft plaats gemaakt voor rauwe Cash country, de Rock’n’roll en Rock’a’Billy a la the good old Paladins en de puurheid van Americaanse Cowpunk.

 

De broers spelen onmiskenbaar een frisse set:

                    COUNTRY PUNK’A’BILLY.

 

Begin 2010 deed de band zijn aftrap als opwarmer voor Joe Buck (USA) en Bang Bang Bazooka (NL) in een verrassend vol “Beest” in Goes

 

Inmiddels heeft de band op diverse podia gestaan, waaronder eind 2010 als voorprogramma van The Hillbilly Hellcats (USA) in de Piek, begin 2011 voor The Black Berry Bushes String Band  (USA) in ‘t Beest en in 2012 voor The Big Jeezus Truck (Canada) in ‘t Beest.

The Baldrick Brothers zijn:

 

Jaap – Zang

Koen – Mondharmonica, Bariton Ukelele, Banjo en zang

Gudy – Gitaar en zang

Andre – Basgitaar

Ronald – Drums en zang 

Locatie cafe Die Twee Koepelstraat 112 4611LV Bergen op Zoom