TRIBUTEBAND.NL PRESENTEERT: KEEP ON ROCKIN IN A FREE WORLD
Zondag, 03 Januari 2016, 18:00
Tot Maandag, 11 Januari 2016
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PRESENT DANGER

De Kaatsheuvelse band Present Danger is gestart in 1996 als hardrock coverband. Al snel werd een aanvang gemaakt met het schrijven van eigen materiaal en heeft de band inmiddels vier CD albums en twee singles in eigen beheer uitgebracht. Eind 2012 heeft de Present Danger geruime tijd doorgebracht in de opnamestudio (Swamp in Raamsdonk) waar een compleet nieuw album is opgenomen. Hierbij hebben de technici Stephen van Haestrecht (Within Temptation) en Edwin Balogh (Tamas en Omega) een belangrijk aandeel in de productie gehad.

VOLBEAT TRIBUTE

'Deze band is in staat geweest om middels een puike podiumprestatie mijn interesse in de muziek van Volbeat behoorlijk te doen toenemen en dat is denk ik het grootste compliment wat ik de band kan geven.' Sjak Roks - Lords of Metal Magazine. In 2011 werd de band Volbeat Tribute in Waalwijk opgericht. 5 vrienden die al enige jaren muziek met elkaar maakten wilden hun grote passie Volbeat aan het publiek laten horen. De bandleden zijn al vanaf 2001 fan van Volbeat en volgen de band op de voet.

In 2015 speelde de band in de Biebob in Vosselaar, de plek waar het grote voorbeeld al eerder de planken betrad. De band pakt het vanaf 2015 groter aan met een nieuwe stage-act en een uitgebreid repertoire om de Volbeat-ervaring nog meer over te brengen bij de fans.

DEHAAN

Dehaan Metal is de meest verrassende Metallica tribute band ooit. Ervaar het gevoel van de 'Live Shit Tour' en meer recent materiaal. Dehaan bestaat uit vier die hard Metallica fans. 

 

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom
DEURTICKET €16,50
VOORVERKOOP €13,50
Prijzen zijn inclusief €1,50 servicekosten