FESTIVAL ZONDER NAAM MET O.A. CALL IT OFF
Zaterdag, 02 Januari 2016, 20:00
Tot Maandag, 11 Januari 2016
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In 2016 staat er weer een nieuwe Festival Zonder Naam voor je klaar! FZN is de avond voor liefhebbers van harde alternatieve rock die kunnen genieten van opkomende bands en al gevorderde artiesten. Twee bands in het programma doen mee aan het Proud of the South Programma waar Gebouw-T ook in mee helpt. Proud of the South is en talentenprogramma van zes grootte Poppodia in Brabant samen met het Brabants Kenniscentrum Kunst en Cultuur waar beginnende artiesten worden geholpen meer naambekendheid te krijgen.

Extra leuk: De eerste 50 verkochte kaartjes zijn incl. een Duvel op de avond zelf! Dus wees er snel bij en geniet van deze actie.

Call it Off

Er zijn genoeg bandjes die niet gelabeld willen worden aan een genre. Want zeg nou zelf, er zijn toch genoeg invloeden tegenwoordig? Ook is het als band juist gaaf om combinaties op te zoeken en je hierdoor juist unique te maken en jezelf op de kaart te brengen. Zo dus ook Call it Off, een band uit Einhoven. Geinspireerd door Green Day en Alkaline Trio brengen ze punk rock op de markt.

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom
VOORVERKOOP €6,50
Prijzen zijn inclusief €1,50