Kerstconcert door Muziekvereniging Euterpe
Zaterdag, 19 December 2015, 19:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zaterdag 19 december organiseert Euterpe weer haar jaarlijkse kerstconcert.

De muziekvereniging uit Sint-Maartensdijk brengt met het concept “Kerst met Euterpe”.

 

Waar vroeger de volkskerstzang werd gehouden in de sportzaal zal de muzikale avond dit jaar gehouden worden in de muziekzaal van partycentrum Haestinge.

Zoals ieder jaar zal de zaal om 19:00 zijn deuren openen. U wordt in de foyer reeds verwelkomd door de samenspelgroep van Euterpe onder leiding van Monique Annet Bentschap Knook. Deze kweekvijver voor de toekomst zal bezoekers alvast in de juiste sfeer kijgen met enkele kerstliedjes.

 

Hierbij worden zij deze avond ondersteund door 2 muzikanten van buiten de vereniging en wel op viool. Violistes zijn Baukje Broeren en Isabel Verjaal.

 

Om 19:30 is de aanvang van het concert in de muziekzaal. Een gevarieerde avond waarbij een uiteenlopend repertoire van kerstmuziek gebracht wordt, onder andere aangevuld met gesproken woord in de vorm van verhaal en gedicht. Naast de muzikanten van de vereniging zullen Goozina Steketee en Annemiek Slootweg ten tonele verschijnen om de vertellingen op zich nemen. Muzikale ondersteuning wordt geleverd door Tom van Gurp op piano.

 

 

Ook is sopraan Eline Delis bereid gevonden haar medewerking te verlenen aan deze avond. Ze heeft reeds in menig theater en schouwburg opgetreden en tijdens het kerstconcert dus in de Haestinge bij Euterpe.

 

Wij hopen u uiteraard graag te zien om deze avond de kerstsfeer meete beleven

 

Toegang is uiteraard geheel gratis. 

Locatie muziekzaal van partycentrum Haestinge.Sint-Maartensdijk