KLANKSCHALENCONCERT IN VOLKSABDIJ
Zondag, 13 December 2015, 14:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zondag 13 december organiseert de Flor van Putte stichting een klankschalenconcert (soundhealing) in de Volksabdij te Ossendrecht. Het wordt uitgevoerd door energetisch therapeute Anke Hazebroek en begint om 14:00 uur. 

Het klankschalenconcert wordt gevormd door de klanken van de gong, de oceandrum, sjamanen trommel, klankschalen en vele andere. Het wordt geheel afgestemd op de aanwezige personen. Deelnemers kunnen hierbij ontspannen liggen op een door henzelf meegebracht yogamatje, maar zij kunnen hierbij ook zittend luisteren en ervaren.

Anke Hazebroek is al vele jaren werkzaam als energetisch therapeute bij verschillende instellingen en heeft hiernaast haar eigen praktijk. Zij vertelt: “Alles en iedereen bestaat uit energie die in trilling is. De klanken vormen ook trillingen. Deze kunnen een diep rustgevend effect hebben op lichaam, ziel en geest. Je kunt hiervan veel profijt ondervinden in het dagelijks leven.”

Locatie Volksabdij Onze Lieve Vrouw ter Duinen Onze Lieve Vrouw ter Duinenlaan 199 4641 RM Ossendrecht
Deelname 7,50 euro incl. koffie en thee. Aanmelden kan bij de receptie van De Volksabdij 0164-672546 of op de website www.florvanputtestichting.nl of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.