- Toneelvereniging Ons Kent Ons uit Halsteren staat op 11, 12 en 13 december op de planken met de klucht Ach, een pondje meer of minder.
Zondag, 13 December 2015, 14:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het doldwaze toneelspel telt vier bedrijven en is geschreven door Rien Bakker.

Ach, een pondje meer of minder is een klucht met veel uiteenlopende typetjes. Het verhaal speelt zich af in een afslank- en gezondheidscentrum, waar de ene gast zich nog vreemder gedraagt dan de andere.

Te gek voor woorden zijn de tweelingzussen Alie (Sylvia Tunders) en Bertha (Corinne Groffen) die iedere dag op de weegschaal staan. Ze moeten samen een bepaald aantal kilo's halen. Zo niet, dan is het afvallen geblazen. De problemen stapelen zich echt pas echt goed op als de directie van het afslank- en gezondheidscentrum op vakantie gaat. 

De uitvoeringen op vrijdag en zaterdag beginnen om 20.00 uur, die op zondag om 14.30 uur. Toegangskaarten kosten 7,50 euro per persoon.

Voor kinderen tot en met 12 jaar is dat 4,00 euro. Kaarten zijn elke dag tussen 19.00 en 20.00 uur te bestellen bij Corinne Groffen. Zij is telefonisch bereikbaar op 0164 687 413 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

Locatie Cafe de Roos te Halsteren