DOUWE BOB TREEDT OP TIJDENS BOEKPRESENTATIE '2015 IN SOUNDZ'
Zaterdag, 12 December 2015, 15:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Douwe Bob treedt op tijdens boekpresentatie ‘2015 in Soundz’, het pop- en rockjaarboek van muziekjournalist Jean-Paul Heck 
‘Ik wil dat de jongens mij willen zijn en de meisjes met mij willen zijn. Dat is het oeroude principe van de rock-’n-roll.’ Douwe Bob in ‘2015 in Soundz’. 

Op 12 december presenteren uitgeverij Luitingh-Sijthoff en Jean-Paul Heck ‘2015 in Soundz’, het pop- en rockjaarboek dat alle belangrijke ontwikkelingen, vernieuwingen en successen van 2015 in interviewvorm weergeeft. Voor ‘2015 in Soundz’ interviewde Heck alle grote artiesten, onder wie Douwe Bob. Ter gelegenheid van de verschijning treedt Douwe Bob 12 december op in muziekspeciaalzaak De Waterput in Bergen op Zoom tijdens de boekpresentatie. De middag is gratis toegankelijk. 

Programma: 
15.00 uur: uitreiking exemplaar '2015 in Soundz' aan Douwe Bob 
15.10 uur: optreden Douwe Bob 
15.30 uur: signeersessie Jean-Paul Heck 

Bijzonderheden 
Popjournalist Jean-Paul Heck (1965) is hoofdredacteur van Soundz en winnaar van de Jip Golsteijn Journalistiekprijs. Hij schrijft onder meer voor Algemeen Dagblad en Jazzism. Eerder was Heck actief voor Aloha, OOR, Nieuwe Revu, De Telegraaf en de GPD-bladen. Voor 2015 in Soundz interviewde hij Keith Richards, AC/DC, Mick Fleetwood, Don Henley, B.B. King, Johan Derksen, Mark Knopfler, Paul McCartney, Ed Sheeran, Bryan Adams, Humberto Tan, Van Halen, Eric Clapton, Muse, Jimmy Page, Neil Diamond, Robert Plant, Kim Wilde, Ringo Starr, Dave Grohl, Ozzy Osbourne, Joe Bonamassa, Iron Maiden, Mumford & Sons, Franz Ferdinand, Ennio Morricone, James Taylor, Toto, The Prodigy en Jack White. Het voorwoord werd geschreven door Leo Blokhuis. 
‘De reden waarom ik juist voor het verhaal van Douwe Bob heb gekozen, is omdat hij praat met een bezieling die ik nog maar zelden bij een jonge artiest tegenkom. Douwe is geen jongen van de opsmuk of mooie woorden. En dat vind ik in deze tijd echt een heel bijzondere kwaliteit. Daarom ben ik ook supertrots dat hij tijdens mijn boekpresentatie een paar nummers wil spelen.’ 
Jean-Paul Heck

Locatie De Waterput Bosstraat 38 Bergen op Zoom