"KERSTLICHT"een bijzonder kerstconcert door Koor A58
Vrijdag, 11 December 2015, 20:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Koor A58 brengt bijzonder kerstverhaal: “KerstLicht”


Koor lichte muziek A58 gaat tijdens de adventtijd in 2015 twee bijzondere concerten verzorgen. Bij lichte muziek denk je niet aan een opera, maar dat is wél wat koor A58 voor het voetlicht gaat brengen. We zijn altijd op zoek naar muzikale uitdaging en vernieuwing. Vorige projecten zijn daar uitstekende voorbeelden van. Maar dit keer kan de uitdaging haast niet groter zijn: opera in een 'licht' jasje! 
Ook de uitvoering is deze keer bijzonder. Koor A58 wordt versterkt door een projectkoor. Ongeveer 30 zangers en zangeressen hebben deze muzikale uitdaging aangenomen en zullen deelnemen aan dit unieke concert. Muzikale begeleiding wordt verzorgd door een muzikaal kwartet bestaande uit harp, hobo, cello en piano. 
De koorarrangementen zijn geschreven door Rob van der Meule, de instrumentale arrangementen door Christian Blaha, beiden artistiek leiders van het koor lichte muziek A58. 

Het eerste deel van het programma bestaat uit het gezongen kerstverhaal dat het ontroerende verhaal vertelt van een moeder met een bijzondere zoon_een kleine jongen met een groot hart. Het tweede deel van het concert presenteert koor A58 een muzikale waaier in kerstsfeer. 


Beleef het mee! Op vrijdag 11 december in de Gertrudiskerk in Bergen op Zoom en zaterdag 12 december in de St. Jacobskerk in Vlissingen. De concerten starten om 20.00 uur. Kaarten à € 12,50 zijn te koop bij Dio Drogisterij Maja te St.Annalandaland,Schapendonk Kappers, Noordsingel 59 in Bergen op Zoom, Boekhandel ’t Spui in Vlissingen,via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. en uiteraard aan de zaal
Locatie Sint Gertrudiskerk Grote Markt 4611 NR Bergen op Zoom