Het Gezellentoneel - Camping Scheldezicht
Van Zaterdag, 28 November 2015 -  20:00
Tot Dinsdag, 01 December 2015 - 22:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na het succes van de volkskomedie ’t Plein komt Het Gezellentoneel dit najaar terug met een zelfgeschreven komedie: ‘Camping Scheldezicht’.

Humor, venijn en nostalgie vormen de ingrediënten van deze onvervalste en hedendaagse voorstelling over het wel en wee op een camping. Centraal staan de nadagen van tante Jo, die ten prooi is gevallen aan de commercie en daardoor haar tweede thuis noodgedwongen moet gaan verlaten. Tante Jo behoort tot het meubilair. Dat maakt dat de andere kampeerders, onder aanvoering van Riekie en Peer, te hulp schieten. De rest heeft vooral andere of eigen belangen. De bonte avond en bingo vormen het jaarlijkse hoogtepunt van het seizoen. In het bijzonder wanneer blijkt dat er een staatslot, dus mogelijk een grote geldprijs te winnen valt.

Op ‘Camping Scheldezicht’ geeft men niet om status, maar vooral om elkaar. De meesten dan tenminste. Sores draag je op ‘Camping Scheldezicht’ nooit alleen - het seizoen gaat daar verder dan de zomer. Het seizoen telt daar het hele jaar door.

'Camping Scheldezicht' is geschreven door de gezellen Ronald Blom en Wally Sep en bewerkt door regisseur Erol Struijk

Locatie De Stoelemat Westersingel 40 4611 HV Bergen op Zoom
Toegang:
€15,00