Hotel Recentia
Maandag, 23 November 2015, 10:00
Tot Maandag, 30 November 2015
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van 23 t/m 27 november 2015 organiseren de studenten van Hogeschool Tio de Hotel- en Eventweek. Zij zullen dit StayOkay omtoveren tot een drie- tot viersterrenhotel.

Aan de Boslustweg - gelegen in het altijd gezellige Bergen op Zoom - vindt u Hotel Recentia: een eigentijds hotel met een unieke sfeer. Het hotel stelt u in staat om helemaal tot rust te komen en te ontspannen, maar ook voor inspannende activiteiten, een hapje of een drankje kunt u bij ons terecht.

Hotel Recentia is opgezet en bedacht door studenten van Hogeschool Tio, university of applied sciences. Een week lang zullen wij, behalve het hotel runnen, allerlei activiteiten voor u organiseren waaraan u deel kunt nemen. Op onze site kunt u daar alles over vinden. De winst die wij in ons hotel maken doneren wij aan een goed doel, genaamd Stichting StaVoord6.


Ons hotel staat in het thema 'Fresh', wat staat voor fris, fruitig en vernieuwend. De evenementen, en de locatie sluiten hier ook op aan. Bergen op Zoom is uitgeroepen tot groenste stad van Europa 2015 waardoor de locatie buitengewoon goed past bij ons hotel.

"Fresh is a way of life", en wij gaan er voor zorgen dat u dit zelf zult beleven en bieden u een onvergetelijke ervaring. Kom gerust langs!
Locatie StayOkay Bergen op Zoom Boslustweg 1
Toegang:
25-35 euro