Darttoernooi Open Boulevard 2015
Zondag, 22 November 2015, 12:30 - 20:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Darttoernooi Open Boulevard 2015

Op zondag 22 november ’15 organiseert Dart Vereniging Woensdrecht het darttoernooi “Open Boulevard 2015”. Iedereen die graag een potje darts speelt kan deelnemen aan dit open ‘single’ toernooi.

We spelen dit 501-toernooi door te starten met een poule-systeem en daarna volgt de knock-out ronde. Iedereen maakt kans op een leuke prijs want we spelen met een zogenaamde winnaars- en verliezersronde. We hebben plaats voor maximaal 64 deelnemers. Inschrijfgeld bedraagt € 10,- per persoon, te voldoen voor aanvang van het toernooi. Het prijzengeld is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Er zijn al een groot aantal aanmeldingen binnen, wil je meedoen en zeker zijn van een plaatsje? Schrijf je van te voren in door je gegevens door te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

NIEUWE OPZET!
We hebben een extra ruimte tot onze beschikking! Hier plaatsen wij 2 rijen met 4 (vaste) dartborden. In totaal hebben we 13 dartborden beschikbaar. Hierdoor is er meer plaats in de zaal en dit zorgt ervoor dat we geen extra banen hoeven te huren, wat er weer voor zorgt dat we dus meer prijzengeld over houden!

Het “Open Boulevard” vindt plaats in Cafézaal Boulevard aan de Raadhuisstraat 119, 4631 ND te Hoogerheide. De zaal is open vanaf 11.30 uur. Inschrijven ter plaatse kan tot uiterlijk 12.30 uur. Personen die zich vooraf hebben aangemeld dienen zich uiterlijk om 12.15 uur aanwezig te melden. Het toernooi start om 13.00 uur.

Via onze website en Facebook pagina houden we de mensen op de hoogte van het totaal aantal deelnemers dat zich van te voren heeft ingeschreven. Ook kunt U hier alle informatie terug vinden over het “Open Boulevard 2015”.

Tijdens het toernooi kunt U ook informatie inwinnen over een lidmaatschap en competitie spelen bij Dart Vereniging Woensdrecht. Alle informatie is terug te vinden op onze website: www.dart-vereniging-woensdrecht.nl 

Locatie Café-zaal Boulevard Raadhuisstraat 119 Hoogerheide
Toegang:10,00