Wereldartiest Young-Choon Park geeft concert in de Hofzaal van het Markiezenhof
Zondag, 22 November 2015, 11:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wereldartiest Young-Choon Park geeft concert in de Hofzaal van het Markiezenhof
De befaamde Zuid-Koreaanse pianiste Young-Choon Park komt op 22 november naar Bergen op Zoom, ze geeft om 11.00 uur een concert in de Hofzaal van het Markiezenhof.

 

Wereldartieste
Al toen ze vier was begon de in Zuid-Korea geboren pianiste Young-Choon Park haar pianostudie en op haar zevende gaf ze haar eerste recital. Op haar negende speelde ze al Beethovens Piano Concert NO.1 samen met het Seoul Symphony Orkest! Dat ze daarna aan de Juilliard School in New York studeerde en ook nog aan de Hochschule in Munchen, zal niemand meer verbazen. Sindsdien tourt ze regelmatig door heel Europa en Amerika.
Inmiddels is Park geen wonderkind meer, maar een volwassen vertolker van grote componisten, waarbij ze iedereen in de ban krijgt met een bijzondere sound.
Wat een eer dat deze wereldartieste naar Bergen op Zoom komt. En wat een sfeer zal er ontstaan als ze de werken van Beethoven, Schumann en Chopin in de Hofzaal van het Markiezenhof brengt!

Uit de internationale media:
“…the piano technique was dazzling with its insatiable strength and energy, her technical skill and accuracy were shown to be irreproachable…”
(La Libre Belgique)
“…seductive clarity without falling into dryness or pedantry - not only power, fire and passion but also proportions and form…”
(Suddeutsche Zeitung)

 

Locatie HC Het Markiezenhof Steenbergsestraat 8 4611 TE Bergen op Zoom
Kaarten zijn te koop via de website van theater De Maagd: http://www.demaagd.nl/detail/1033/hofzaalconcert-young-choon-park (voor € 17,50 inclusief pauzeconsumptie van € 2,50). Er is een pauze tijdens het concert.