MET EEN BEK VOL TANDEN
Zaterdag, 21 November 2015, 20:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Theatersportwedstrijd 
De blaadjes vallen weer van de bomen en de winter is in aantocht. Hoogste tijd dus om ook uw lachspieren flink op te warmen! Dit kan op zaterdagavond 21 november in tapperij de Kroon. Hier wordt door theaterimprovisatiegroep Met Een Bek Vol Tanden namelijk weer een spetterende theatersportwedstrijd georganiseerd. 
Bij theatersport vormt improvisatie de basis. Het wordt gekenmerkt door een grote mate van onvoorspelbaarheid en interactie met het publiek. De spelers verzinnen met input van het publiek het verhaal, de personages en de dialogen ter plekke. 
Tijdens een wedstrijd strijden twee teams tegen elkaar. Zij doen hun best om een zo leuke, ontroerende, spannende en/of romantisch mogelijke scène te spelen. 
Het zal een avond worden vol verrassende momenten, waarbij lol hebben met elkaar voorop staat! Nieuwsgierig geworden? Kom kijken en beleef een gezellige avond vol humor!


Bijzonderheden 
Jaarprogramma
De theaterimprovisatiegroep Met Een Bek Vol Tanden viert dit jaar haar 10-jarig jubileum. Zij bestaat uit 8 diverse en unieke persoonlijkheden die dankzij hun grote enthousiasme en creativiteit samen meer vormen dan de (optel)som der delen. Met een mix aan kwaliteiten, spontaniteit en flinke dosis energie zorgen zij voor een unieke theaterbelevenis. De afgelopen jaren hebben zij zich flink ontwikkeld. Meerder keren per jaar organiseren zij thuiswedstrijden in Tapperij de Kroon. Daarnaast is het ook mogelijk om deze theaterimprovisatiegroep te boeken voor het opleuken van een receptie, een gezellige afwisseling voor een familiedag of vrijgezellenavond, een scène ter afsluiting van een (studie)dag of als teaser voor een congres. 
Begin 2016 zal er door dit gezelschap een beginnerscursus improvisatie gegeven worden. 

Locatie Tapperij de Kroon. Bergen op Zoom
Kosten
€ 7,00