Randy Hansen (USA) komt naar Gebouw-T!
Van Vrijdag, 20 November 2015
Tot Maandag, 30 November 2015
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Randy Hansen (USA) komt naar Gebouw-T!

Er zijn cover-bands en cover-artiesten, maar er zijn ook artiesten die hun grote voorbeeld leven. Randy Hansen is zo een artiest, deze man kan moeiteloos zijn idool Jimi Hendriks imiteren met zowel gitaarspel als stemgeluid. Op 20 november staat hij in Gebouw-T!

Hoewel Randy Hansen gezien kan worden als een cover-artiest, door zijn perfecte imitatie is hij dit echter niet. Hij tourde namelijk met de voormalige Experience band van Jimi Hendrix en deed een tour om zijn grote held te eren in de Jimi Tour. Randy speelt in zijn shows zowel eigen nummers als die van Hendrix, want elk publiek wil meegenieten van zijn perfecte identificaties.

Het voorprogramma van Hansen is het Bergse Duke John, die eerder in oktober de Utrechtse Popprijs won. Het enthousiasme en de interactiviteit waarmee de band het publiek meesleept is opmerkelijk en aanstekend. Niemand blijft stil staan wanneer Duke John speelt door hun krachtige rocksound die er niet om liegt!

Tickets zijn reeds verkrijgbaar via de website van Gebouw-T. Meer informatie is te vinden op www.gebouw-t.nl.

 

***
Meer informatie is te verkrijgen via
www.gebouw-t.nl, of via Christine Altrocchi, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0164-253122.

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom