LEZING OVER HOOG-GEVOELIGHEID IN DE VOLKSABDIJ
Zondag, 15 November 2015, 14:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elke maand organiseert de Flor van Putte Stichting een lezing of workshop in de Volksabdij. Zondag 15 november is dit een boeiende lezing over hoog-gevoeligheid verzorgt door Don Kunstt en Liane Badjou. 

Steeds meer kinderen en ouders raken uit balans en krijgen klachten omdat ze zichzelf niet kunnen en/of mogen zijn in deze gejaagde stressvolle maatschappij. Dit ondervinden veel mensen, maar zeker hoog-gevoelige mensen lijden hieronder. Het is de kunst jezelf te beschermen en niet te verliezen in deze hectiek.

Deze middag wordt informatie gegeven over hoe je zelf kan leren van de eigen hoog-gevoelige kinderen en hoe je deze kinderen het beste ondersteunt. Daarnaast worden diverse handvatten gegeven om met hoog-gevoeligheid te leren leven en de vruchten van deze gave te plukken.

Aanmelden kan bij de receptie van De Volksabdij 0164-672546, op de website www.florvanputtestichting.nl of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Locatie Volksabdij Onze Lieve Vrouw ter Duinen Onze Lieve Vrouw ter Duinenlaan 199 4641 RM Ossendrecht