Mannenkoor Fortissimo zingt in De Ark te Halsteren
Van Zondag, 08 November 2015 -  15:00
Tot Maandag, 30 November 2015 - 17:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op zondag 8 november zingt Mannenkoor Fortissimo in De Ark op Vrederust in Halsteren. Het concert begint om 15.00 uur. Dit herfstconcert heeft het thema “Liefde voor Muziek voor

Mannenkoor Fortissimo bezit een uitgebreide bibliotheek; het was niet moeilijk om daaruit de stukken te halen die het koor op 8 november ten gehore brengt.
Het wordt een gevarieerd programma van oude en nieuwe muziek met componisten als Da Palestrina, Gallus, en di Lasso. Fortissimo zou Fortissimo niet zijn als het niet composities van Tallis en Badings zou zingen. 
Als intermezzo zal strijkkwartet Ignis uit Vlaanderen 2 delen van Haydn’s strijkkwartet opus 33 spelen. 


Jarenlang zette Fortissimo zich in voor het uitvoeren van hedendaagse composities en liet horen dat er niet alléén met populaire composities een enthousiast publiek voor het fenomeen mannenkoor muziek te vinden is. Onder leiding van Kristin Roland vernieuwt het koor het repertoire en werkt het voortdurend aan de kwaliteit.

Voor Fortissimo is het optreden in de Ark bijzonder. Vele jaren geleden trad het koor er regelmatig op. De prachtige kerk uit 1923 van de architect Frans Rothuizen heeft een houten gewelf en daardoor voor een koor een mooie akoestiek.
Het Herfstconcert biedt een uitstekende gelegenheid om van de kerk en de prachtige omgeving van Vrederust te genieten.
De toegangsprijs voor dit concert is €5,-
Locatie Kapel de Ark, psychiatrisch ziekenhuis Halsteren Hoofdlaan 4-18