Lancering nieuwe app: Aangenaam BoZ‏
Zaterdag, 07 November 2015, 14:30
Tot Maandag, 30 November 2015
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact www.aangenaambergenopzoom.nl www.vvvbrabantsewal.nl

Aangenaam Bergen op Zoom en VVV Brabantse Wal hebben met de lokale ondernemer Newest Industry, ontwikkelaar van platforms, een cityapp voor Bergen op Zoom gerealiseerd. Wij nodigen u graag uit om de lancering van de Aangenaam BoZ App bij te wonen. Wethouder Patrick van der Velden zal hierbij aanwezig zijn.

 

Ondernemersvereniging Sterck draagt de app een warm hart toe. Via deze app kunnen ondernemers of instellingen hun informatie en agenda’s letterlijk op de kaart zetten. Bedrijven kunnen zich via deze app presenteren en laten zien wat er bij hen te doen is, wat het assortiment inhoudt en op die manier hun doelgroep bereiken. Inwoners en bezoekers krijgen via de app alle informatie over shoppen, uitgaan, lekker eten of drinken, een museum of evenement bezoeken. En door het aanmaken van een persoonlijk profiel profiteren zij van extra’s en leuke tips.

 Laat u ons weten of u aanwezig bent? Mocht u niet in de gelegenheid zijn dan kunnen wij u voorzien van een persbericht met achtergrondinfo en beeldmateriaal.

Locatie Instyle Herenmode, Fortuinstraat 25-27, Bergen op Zoom
Mieke de Waal Lia van Dongen

Aangenaam Bergen op Zoom VVV Brabantse Wal

t. 0164 277 503 t. 0164 277 483