Eerste editie 'Fris' op komst
Vrijdag, 06 November 2015, 19:30
Tot Maandag, 30 November 2015
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het blijft de gemoederen bezig houden: Jongeren en alcohol. Sinds maart 2007 organiseert FRIS de zogeheten FRIS-Feesten. Deze evenementen bieden jongeren van 12 t/m 16 jaar de mogelijkheid om, op een verantwoorde manier, kennis te maken met het uitgaansleven. Het motto: Geen alcohol, Geen drugs, Gewoon FRIS! Jaarlijks worden de FRIS-Feesten bezocht door ruim 75.000 jongeren. Nu kunnen ook de jongeren uit Bergen op Zoom kennis maken met het uitgaansleven zonder drank en drugs. Op 6 november vindt de eerste editie van FRIS Bergen op Zoom plaats in Gebouw-T.

 

FRIS is inmiddels actief in meer dan 20 steden verspreid door heel Nederland. Op 6 november beleeft ook Bergen op Zoom haar allereerste FRIS-Feest. Gebouw T is die avond vanaf 19.30 uur geopend voor alle 12 t/m 16 jarigen uit Bergen op Zoom en omgeving.

Voor deze speciale editie zullen een aantal van de beste DJ’s en artiesten van Nederland naar Bergen op Zoom afreizen. Zo staan daar Wessel S, Rufus Riley, upcoming talent FZN Vuursysteem, DubbelFRIS en Massive MC. Bezoekers van eerdere FRIS-Feesten hebben kunnen genieten van o.a. The Partysquad, Lil Kleine, Johnny 500, Regtur, SBMG, Broederliefde en nog veel meer.

De voorverkoopprijs is 8,50 euro en deze kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar viawww.wijzijnfris.nl/koop-tickets en bij alle filialen van de AKO.

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom