Informatieavond urologische problemen bij diabetes
Van Donderdag, 05 November 2015 -  20:00
Tot Maandag, 30 November 2015 - 22:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op donderdag 5 november vindt in de aula van het Bravis ziekenhuis, locatie Roosendaal, een informatieavond plaats over urologische problemen bij diabetes mellitus. Deze avond wordt gehouden in samenwerking met de Diabetesvereniging Nederland (DVN). Diabetespatiënten en andere belangstellenden zijn van 20.00 uur tot 22.00 uur van harte welkom. De toegang is gratis.

 

Als diabetespatiënten langdurig een verhoogde bloedsuikerspiegel hebben, kunnen er problemen ontstaan aan bloedvaten en zenuwen. Urologische problemen, zoals blaasfunctiestoornissen en bij mannen erectiestoornissen, zijn vaak het gevolg. Het teveel aan suikers in het bloed wordt uitgescheiden via de urine en daardoor heeft een diabetespatiënt ook een verhoogde kans op urineweginfecties.

De avond wordt ingeleid door dhr. J. KleinJan, uroloog in het Bravis ziekenhuis. Hij gaat dieper in op de oorzaak en behandeling van urologische problemen. De urologieverpleegkundigen mevr. M. Jaspers en mevr. S. van Geloof verzorgen een presentatie en leden van de Diabetesvereniging Nederland zijn aanwezig om te vertellen wat zij kunnen betekenen voor diabetespatiënten. Er is ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen.

Aanmelden voor deze bijeenkomst is noodzakelijk. Dit kan bij het Patiënten Service Bureau in locatie Roosendaal (route 94), telefonisch te bereiken op nummer 088 - 70 68 576 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie kunt u terecht bij het Patiënten Service Bureau

Locatie Bravis Ziekenhuis Boerhaavelaan 25, Roosendaal