Muziekshow Zonnebloem
Van Woensdag, 04 November 2015 -  14:00
Tot Maandag, 30 November 2015 - 17:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Zonnebloem regio Bergen op Zoom houdt in samenwerking met de Zonnebloem regio Steenbergen in Gemeenschapscentrum Meulvliet, Zoekweg 8, in Tholen een muziekshow. Deze show vind plaats op woensdag 4 november om 14.00 uur. De zaal is open vanaf 13.30 uur.

 

De nationale vereniging de Zonnebloem is met ingang van dit jaar gestopt met de organisatie van een jaarlijkse show. De regio Bergen op Zoom van de Zonnebloem vond dit zo’n gemis omdat jaarlijks vele honderden met plezier genoten van deze shows en heeft de organisatie zelf ter hand genomen. In deze show ‘Sietske Live’ zingt Sietske van Dalen, bekend van de musical Annie van Albert Verlinde, bekende Nederlands- en Engelstalige liedjes. Zij wordt met piano en zang begeleidt door Diederick Ensinck, bekend van de musical Dorus van Joop van den Ende. Tenslotte zal Floortje Smit een gastoptreden verzorgen. Je kunt haar kennen van de musical ‘We Will Rock You’ en de finale van Idols.

Een misverstand is dat velen denken dat je alleen naar activiteiten van de Zonnebloem kunt gaan als je lid of donateur van de Zonnebloem bent. Hoewel in eerste instantie voor gehandicapten en ouderen opgezet, zijn mensen die onze gasten vervoeren en familieleden of andere belangstellenden ook van harte welkom om deze muziekmatineemiddag mee te maken.

Omdat de Zonnebloem geen winst hoeft te maken hebben zij de prijs erg vriendelijk gehouden. De entreeprijs bedraagt 15 euro en hiervoor krijg je, naast de show, bij binnenkomst een kop koffie of thee en in de pauze een gratis consumptie.

Kaarten kunnen telefonisch of per mail bestelt worden bij de Zonnebloem Bergen op Zoom, Drea Wesselink, T:0164 255766 of E:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Locatie Gemeenschapscentrum Meulvliet Zoekweg 8, Tholen