T-SESSIE
Zondag, 25 Oktober 2015, 14:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

T-Sessie - de jamsessies van Gebouw-T!

De T-Sessies zijn een natuurlijke broedplaats van nieuw talent. Veel beginnende artiesten staan te trappelen om door te breken, maar een podium ontbreekt. Speel je een instrument, zing of rap je en wil je graag een keer met anderen spelen onder leiding van ervaren muzikanten? Kom dan langs bij de allround jamsessie van Gebouw-T: T-Sessie.

Er worden verschillende stijlen gespeeld, zoals blues, funk, pop en rock. Iedereen is welkom om mee te spelen, gevorderd of beginnend! Uiteraard ben je ook als bezoeker van harte welkom!
Hoe werkt het? Gewoonlijk opent de huisband de sessie met een of twee nummers. Daarna kun je je opgeven bij de sessieleider of de leden van de huisband, die maken dan een indeling van de muzikanten en nummers die gespeeld gaan worden. Je kunt alleen komen, maar ook met een paar mensen of zelfs een hele band. Wel proberen we altijd iedereen die zich aanmeldt aan bod te laten komen.
Wat wordt er gespeeld? Van alles! Onderaan vindt je een lijstje met nummers die vaak gespeeld worden, maar dit zijn ze natuurlijk niet allemaal. Er zijn ook mappen met teksten en akkoordenschema’s van liedjes die de huisband kan spelen. Je kunt ook zelf een ander nummer inbrengen, het is wel handig als je daarvan de akkoorden weet.
Naast bestaande nummers hebben sinds kort ook een “vrije jam” ingebouwd. Aan de hand van een aantal akkoorden schema’s spreken we een tempo en een groove af en gaan we los. De sessieleider leidt dit in goede banen. De schema’s zitten in de map en varieren van eenvoudig tot uitdagend dus iedereen kan ook hier meedoen!
Je hoeft je niet van te voren op te geven, kom gewoon langs!

De huisband bestaat uit onder andere leden van Flat Out:
Lynsey Carli: zang
Maxim Slock: gitaar 
Frank Dries: bas 
Kai Liem: Toetsen 
Herman Bierhuizen: drums 
Steven Dietvorst: sax

Hier een lijst van nummers die vaak gespeeld worden
I Wish; Stevie Wonder
Superstition; Stevie Wonder 
Higher Ground; Stevie Wonder 
Proud Mary; Tina Turner 
Sweet Home Alabama; Lynyrd Skynyrd 
Water Melon Man; Herbie Hancock 
The Chicken; Jaco Pastorius 
Stir it Up; Bob Marley 
I Feel Good; James Brown 
Disco Inferno; The Trammps 
Rolling in the Deep - Adele 
Domino- Jessie J 


Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom