T-DINER + THE COOL QUEST
Vrijdag, 23 Oktober 2015, 20:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gebouw-T biedt u nu een compleet avondje uit! In samenwerking met 4 restaurants in Bergen op Zoom bieden wij het T-Diner: diner + concert in 1 prijs!

Het  T-Diner is met een korting op de totaalprijs van ongeveer vijftien procent een zeer voordelig Concert & Diner arrangement. Het is speciaal voor u samengesteld in samenwerking met drie uitstekende restaurants, die allen binnen loopafstand van Gebouw-T liggen. Drie locaties met elk hun eigen specifieke ambiance en kwaliteit, die u voorafgaand aan het concert de mogelijkheid bieden te genieten van een overheerlijk driegangen menu. Alle arrangementen zijn exclusief drankjes.

Let op: U kunt tot een week van tevoren het T-Diner bestellen. Het gekozen restaurant is onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Restaurant Het Spuihuis
Sinds 1996 bevindt zich in het Spuihuis een prachtig restaurant, waar men heerlijk kan genieten van een goed diner in een historische sfeer. In deze bijzondere omgeving kunt u genieten van het a la carte exquise driegangendiner. Wanneer u kiest voor het Spuihuis T-Diner krijgt u naast een korting van twintig procent op het toegangsticket twintig procent korting op de normale prijs van dit menu.
U wordt verzocht om 18.00 uur aanwezig te zijn. 
Meer weten over het Spuihuis? www.spuihuis.nl

Restaurant De Hemel 
In het in deze voormalige monumentale drukkerij gevestigde restaurant wordt u een drie gangen keuzemenu aangeboden, waarbij u een keuze kunt maken uit een mooie selectie van vóór- hoofd- en nagerechten. Wanneer u kiest voor het Hemels T-Diner krijgt u 2 euro korting op het keuzemenu.
U wordt verzocht om 18.00 uur aanwezig te zijn. 
Meer weten over De Hemel? www.dehemelboz.nl

Restaurant 't Heertje
Sinds juli 2013 is Restaurant 't Heertje geopend. In een intieme ambiance kunt u genieten van een 3-gangen keuzemenu, met een uitgebreide keuze uit voor-, hoofd- en nagerechten. Wanneer u kiest voor 't Heertje T-Diner krijgt u een amuse van het huis.
U wordt verzocht uiterlijk om 18.00 aanwezig te zijn.
Meer weten over 't Heertje? www.restaurant-theertje.nl

Restaurant Stadspark
Het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Stadspark is gelegen aan de Binnenschelde. In het sfeervolle en moderne restaurant, met uitzicht over de Binnenschelde, kunt u genieten van een uitgebreide lunch of een smaakvol diner. Wanneer u kiest voor het Stadspark T-Diner profiteert u van korting op het 3 gangen dagmenu.
U wordt verzocht uiterlijk om 18:00 uur aanwezig te zijn.
Meer weten over Stadspark Hotel-Restaurant? www.fletcherstadsparkhotel.nl

Extra mogelijkheid: El Mundo de Carlita
Mexicaans Restaurant El Mundo de Carlita, gelegen aan het Beurpleintje biedt u een andere mogelijkheid. U koopt via de website van Gebouw-T een normaal ticket tegen de voorverkoopprijs. Op vertoon van een ticket voor welk concert dan ook krijgt u een korting van 15% op de rekening. Wel is het zo dat reserveren bij El Mundo de Carlita alleen kan voor groepen vanaf 6 à 8 personen
Meer weten over El Mundo de Carlita? www.el-mundo.nl

Extra mogelijkheid: Knossos
Grieks restaurant Knossos is gelegen aan de Lievevrouwestraat op 5 minuten lopen van Gebouw-T. U krijgt 10% korting op de rekening op vertoon van uw toegangskaartje voor het concert of dance-event van die avond. Dit geldt voor alle concerten en events die op onze site staan.
Meer weten over Knossos? www.knossos.nl

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom
PRIJS
T-DINER SPUIHUIS €35,00
T-DINER STADSPARK €35,00
T-DINER DE HEMEL €35,00
T-DINER T HEERTJE €32,50