MY BABY
Zaterdag, 17 Oktober 2015, 20:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MY BABY is een samensmelting van Nederlands en Nieuw-Zeelands bloed. Geboren uit de liefde voor fingerpickin’ gitaren, voodoo, roots, funk, gospel en swampy Southern’ Blues. MY BABY is een visioen, een muze. Ze spreekt in hypnotiserende repeterende ritmes en glijdende slides. Als een glooiend landschap met daartussen een beekje van soepele vocalen, dromerig verhalend van rokende bergtoppen, mysterieuze medicijnmannen, waarzeggers en verdronken liefdes. 

In januari 2014 gingen er nieuwe deuren open. MY BABY bereisde alle hoeken van de aarde. Meer dan 16 landen mochten van haar verslavende voodoo proeven tijdens MY BABY’s wereldtournee: van Texas tot Tokio, van Londen tot Lichtenvoorde en van Wenen tot Wellington. Men draaide haar klanken op de radio, zelfs op de BBC. MY BABY kreeg applaus en lauwerkransen, in de vorm van nominaties voor Radio 6 Soul & Jazz Award (beste live-act) en voor een Edison.

Na een rondtocht rond de Nederlandse clubpodia om ook hier de nieuwe plaat ‘Shamanaid’ te schenken, vertrekt ze in april met Seasick Steve naar het Verenigd Koninkrijk en volgen een aantal belangrijke (internationale) festivals.

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom
PRIJS
DEURTICKET €15,00
VOORVERKOOP €14,00