Hardrockband Y&T komt naar Gebouw-T
Donderdag, 15 Oktober 2015
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hardrockband Y&T komt naar Gebouw-T

 

Amerikaanse hardrockband Y&T begint in het najaar van 2015 een nieuwe clubtour en brengt daarmee op 15 oktober een bezoek aan poppodium Gebouw-T. Tijdens de clubtour neemt Y&T het publiek mee door de vijf decennia aan carrière met daaruit de bekendste hits en fans favoriete nummers van de hun fans.

Origineel werd de band gevormd als Yesterday & Tomorrow, maar door de vele albums die in een korte tijd uitkwamen zochten ze een makkelijkere snelle naam. Zo ontstond de afkorting van Yesterday & Tomorrow: Y&T. Met een discografie van 18 albums, 5 albums in de top 100 en 1,5 miljoen views on YouTube belooft het concert een succes te worden

Als support act heeft Y&T gekozen voor Lord Volture, die in zijn muziekstijl gekenmerkt wordt aan het soundgeluid van Iron Maiden. Met hun eerste album ´Beast of Thunder´ heeft Lord Volture zichzelf tot een van de beste Nederlandse metal bands gevestigd.

 

 

Tickets zijn reeds verkrijgbaar via de website van Gebouw-T of via TicketMaster (www.ticketmaster.nl). Meer informatie is te vinden op www.gebouw-t.nl. 

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom