Lezing: Opvoeden en omgaan met kinderen
Van Donderdag, 08 Oktober 2015 -  19:30
Tot Woensdag, 28 Oktober 2015 - 21:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het Centrum Jeugd en Gezin Bergen op Zoom organiseert in de week van de opvoeding een lezing, gegeven door Tischa Neve, bekend van radio en tv.

 

We zijn allemaal dol op onze kinderen. Brengen ze met liefde groot en steunen ze daar waar we kunnen, zo goed als we kunnen. En dat gaat bij de meesten van ons behoorlijk goed. Behalve leuk is dat opvoeden van kinderen ook een hele uitdaging en ontdekkingsreis. Geen kind is hetzelfde en fasen en verrassingen volgen elkaar in rap tempo op. Aan ons als ouder om daar zo goed mogelijk op in te spelen. En daarom is een beetje inspiratie bij al die uitdagingen soms best fijn en handig. In deze lezing krijg je die volop! Een lezing vol eyeopeners, voorbeelden en veel praktische tips die je direct in de praktijk kunt brengen. Tischa neemt je op een heldere, praktische en laagdrempelige manier mee in haar visie op opvoeden en omgaan met kinderen. Met humor, zelfspot (zelf moeder zijn is echt wat anders dan andere ouders coachen), positief en vooral gericht op ontdekken wat werkt voor jou en voor jouw kind. Want elk kind is anders en elke ouder ook. Een lezing over onder andere meer en beter contact met je kind, effectief complimenteren en meewerken en luisteren.

De lezing is voor ouders en verzorgers van kinderen tussen de 1 en 11 jaar (en professionals die met deze kinderen werken). Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Schrijf hierin dat u zich opgeeft voor deze lezing en met hoeveel personen je komt.

Locatie Basisschool het Palet Frans Halsstraat 25, Bergen op Zoom