FOTO-EXPOSITIE FOTOGROEP NADIR
Van Zaterdag, 12 September 2015 -  10:00
Tot Zondag, 13 September 2015 - 17:00
door Anoniem

Op zaterdag 12 en zondag 13 september 2015 exposeert fotogroep NADIR in de Sint Gertrudiskerk te Bergen op Zoom.

Met de jaarlijkse expositie neemt de fotogroep dit jaar deel aan de landelijke Open Monumentendagen die in de gemeenten van de Brabantse Wal onder de noemer ‘Kunsten in de Monumenten’ worden gehouden.
 
In de sfeervolle ambiance van de Sint Gertrudiskerk op de Grote Markt in Bergen op Zoom zal er een verscheidenheid aan fotowerk te zien zijn rondom het landelijke thema Kunst & Ambacht. Iedere fotograaf heeft hier zijn eigen creatieve invulling aan gegeven met eigentijdse resultaten. Daarnaast toont de fotogroep ook een selectie van de foto’s die zijn gemaakt naar aanleiding van de vele activiteiten van de club. Hieronder vallen de reguliere clubavonden, foto-opdrachten en excursies van NADIR in combinatie met een estafetteserie zoals deze door de leden is samengesteld. Bezoekers kunnen daarnaast deelnemen aan een fotowedstrijd met betrekking tot oude ambachten.

De foto-expositie is op zaterdag vanaf 10.00 uur en op zondag vanaf 12:00 uur geopend voor het publiek. Op zaterdag 12 september om 13.00 uur vindt de officiële opening plaats door Bram van der Kade, voormalig lid en jarenlang voorzitter van fotogroep NADIR.

Door deelname aan het evenement ‘Kunsten in de Monumenten’ maakt NADIR het voor u eenvoudig om een bezoek aan de expositie te combineren met de vele culturele activiteiten in de Bergen op Zoom, Halsteren, Woensdrecht en Steenbergen.

Poster

 

Openingstijden van de expositie
Zaterdag 12 september van 10.00 uur tot 17.00 uur
Zondag 13 september van 12.00 uur tot 17.00 uur

Locatie
Sint Gertrudiskerk (de Peperbus) te Bergen op Zoom (ingang Kerkstraat)
De toegang is gratis, u bent van harte welkom.


Bezoek ook onze website www.fotogroep-nadir.nl.
Voor meer informatie omtrent de activititeiten tijdens Kunsten in de Monumenten bezoekt u de website www.kunstenindemonumenten.nl.

Locatie Sint Gertrudiskerk (de Peperbus) te Bergen op Zoom (ingang Kerkstraat)