PopMonument in Bergen op Zoom
Zaterdag, 05 September 2015, 19:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hierbij wil ik je van harte uitnodigen voor de tweede editie van PopMonument in Bergen op Zoom op zaterdag 12 september. PopMonument combineert bekende namen en opkomende acts met monumentale panden in de historische binnenstad. Bijvoorbeeld een eeuwenoude werkkamer in het voormalige stadhuis, de Versailles-achtige Franse Tuin van stadspaleis het Markiezenhof of een oude gevangenis uit de vijftiende eeuw. Plekken waar normaal gesproken nooit muzikale invulling aan wordt gegeven. Voor elk optreden neemt een gids op locatie de festivalbezoekers mee in de rijke historie van het monument. Een unieke belevenis, kortom! De Provincie Noord-Brabant heeft PopMonument om die reden genomineerd voor de Brabantse Erfgoedprijs 2015. 

Headliners

Poppodium Gebouw-T is partner van PopMonument. Samen met de organisatie kunnen we dit jaar een zeer interessant affiche presenteren. Onder de headliners voor de aankomende editie mogen we namen als Jacco Gardner, Dans Dans en The Subs rekenen. Alle optredens zijn ook nog eens helemaal gratis. Naast deze gearriveerde acts biedt PopMonument local heroes en een aantal artiesten uit de talentenvijver van Proud of the South een podium.

 

In de bijlage vind je de speelschema en de programmaposter van het festival. Meer over PopMonument op www.popmonument.nl

Locatie Centrum Bergen op Zoom